p s  g d k


03.12.2023.
ДАН ОСОБА СА ИНВАЛИДИТЕТОМ

Међународни дан особа са инвалидитетом се обележава сваке године 3. Децембра.
Дан је посвећен промоцији права и добробити особа са инвалидитетом на свим нивоима друштва и развоја и подизању свести о положају особа са инвалидитетом.

Дана 01.12.2023. ШОСО „Радивој Поповић“ су у то име посетили људи великог срца, који су својим присуством, топлим речима и осмесима улепшали овај дан.

Ученици средње школе ШОСО „Радивој Поповић“, смер пекари угостили  су своје колеге из средње Економске школе „9 мај“, ученике прве и треће године смер кувари са наставницама Стевом Ћакић и Горданом Бућан и заједно учествовали у изради и декорисању новогодишњих медењака. Радионицу је водила колегиница Нада Дерајић.

Након радионице ученици су уживали у представи „Питалице за свезналице“ у извођењу глумачке екипе Театра Гартел.

Велико хвала Синдикату ЈКП „Водовод“, Установи за неговање културе „Срем“ и средњој Економској школи „9 мај“, што су били наши гости и својим присуством увеличали овај догађај.

Дана 04.12.2023. поводом обележавања Међународног дана особа са инвалидитетом, у организацији Градске управе за социјалну заштиту и заштиту животне средине у холу Градске куће уприличена је продајна изложба радова и рукотворина ученика ШОСО „Радивој Поповић“ и корисника Дневног боравка „Сунце“.
 Страна 1  2  3  4  5      
Школа за основно и средње образовање "Радивој Поповић"                                                                                                              
Фрушкогорска 73, 22000 Сремска Митровица                                                                                                                                     
Тел: 022/215-1300

created by:
logo informatikarp